Tag gryden fra varmen, og hak citronskal og timian i en fart. Start med at hakke løget virkelig fint, og opvarm derefter en god slat olivenolie ved jævn varme i en gryde
Sautér dem i en gryde sammen med paprika, tomatkoncetrat, sukker og eddike. Disse her er fyld med smag fra den friskhakkede timian og indeni er de smurt med den lækreste hjemmelavede ketchup, som gør dem ekstra smagsfulde og mindre tørre at spise
Koges i en gryde med timian og en lille smule vand i bunden. Skær lidt over halvdelen af blomkålen ud i mindre stykker og hæld dem i en gryde med fløde og mælk
Frisk timian. Varm olien op i en gryde, og svits først løget. Knus et hvidløg og tilføj denne i gryden. Smag til med balsamico, salt, peber, timian og lad den simre i minimum 20 min ved svag varme
Svinekæber - Æbler - Vanilje - Timian. Jeg putter også lige en stang vanilje ned i gryden. Timian. Korianderfrø, En ½ vaniljestang som er flækket, samt kornene skrabet ud, kommes i gryden
Lav bechamelsauce ved at smelte smør i en gryde ved mellem-høj varme. Derudover er lasagnen lagt i lag med fuldkornslasagneplader, krydret med timian og toppet med frisk mozzarellaost
Tilføj basilikum, oregano, timian og rosmarin samt de hakkede tomater. Hæld olivenolie i en stor gryde (6 liters), og svits de pressede hvidløg og oksekødet deri
Vend de kogte kikæter i gryden sammen med spidskålen og giv dem lidt farve. timian. Krydr fisken med salt og peber i bugen og fyld dem op med timian og rosmain
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Heldigt var det så, at jeg lige havde nogle kartofler, der skulle bruges, så derfor blev det til en omgang gnocchi med timian
timian i gryden med olivenolien i et par minutter. lidt timian (ca. 3 kviste) – Jeg er ikke så glad for timian, men mange kommer det i. 4) Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft og muskatnød og blend sammen
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. 1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)
Hvis du ønsker dine Pommes Anna skal have lidt mere smag og personlighed, kan du krydre smørret med eksempelvis tørret rosmarin, timian eller anden krydderurt du synes om
timian. 1salt og peberVarm gryden op ved middelvarme og rør karry og spidskommen rundt i gryden til den begynder at dufte – tilsæt olie, løg, porre og hvidløg og sauter i karryen til løgene er bløde. Brun kyllingekødet der i på alle sider og tilsæt derefter kyllingefond sammen med timian Lad det simre under låg i 20 minutter
Til sidst kommes oregano og timian i gryden og det hele koger under låg i ca. timian. Snit løget og kom det i en gryde med olivenolie og steg under omrøring til løgene er bløde og klare