Tilberedning. Læg laksen i et ovnfast fad, krydr med tandoori, ingefær, limesaft og salt. frisk mynte. Lynsteg babyspinat og linser et par minutter ved høj varme i lidt olie
Tilsæt herefter hvedemelen lidt af gangen og ælt godt igennem til dejen slipper skålen. Fremgangsmåde Kom den friskespinat i en blender sammen med vandet og blend det godt igennem
Tilberedning. Servér saucen til den stegte laks på en bund af dampet spinat. Tag gryden af varmen, pisk smør og finthakket dild i saucen og smag til med salt og peber
Når løget er gennemsigtigt og champignonerne er blevet godt bløde og har afgivet det meste væske, kommes en skefuld af blandingen over på halvdelen af bøfferne
I konsistens og tilberedning minner den om spinat. Krydderblandingen inneholder mange eksotiske ingredienser deriblant fersk galangarot, gurkemeie, kaffirlimeblader, sitrongress og prahok