Varm det hele igennem og server det sammen med stegtkylling. Som sagt passer pastaretten fint tilkylling, men du kan også bruge den som tilbehørtil frikadeller, pølser, koteletter eller hvad du nu har lyst til
Tilbehør. Den kan også laves i dejlige store portioner og i heeelt små portioner til en enkelt person. Smag på kødet og tjek om det er gennemstegt (det må ikke være lyserødt i midten)
Tilbehør. I kyllingefadet bliver der efterhånden lidt væde i bunden af fadet – brug en ske til at hælde lidt af det over kyllingestykkerne under stegningen
Tilbehør. Tilbered marinaden og læg de hele kyllingebryster, uden skind, heri. ½ mørk øl – stout eller india pale ale – nyd resten af øllen mens du tilbereder middagen
Som tilbehør gør ris eller couscous sig godt -generelt simple ting, der kan suger masser af snask. Lad det simre ind stille og roligt mens du hvert femte minut lige hælder væsken over lårene og vender dem jævnligt, så de bliver snasket rigtig dejligt ind i alle godterne Hvis kødsiden bliver stegt for hårdt, så lad være at vende dem på hovedet, men lad dem ligge på ben-siden
Tilbehør. En anden - lidt mærkelig - topping, der går helt fantastisk til denne pizza med kylling og tangpesto, er en moden banan, skåret i små stykker
Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehørtil pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden