I mens krebinetterne steger på panden så kan man lave tilbehøret. Rasp til panering. Imellemtiden paneres krebinetterne, først vendes de i pisket æg og så i rasp
Men jeg tror, jeg har knækket koden… Faktisk kan jeg mærke, at med godt med kanelsukker på, så har jeg fundet mit alternativ til den kulhydrattunge risengrød i julemåneden
Tilbehør. Steges til de er gyldne på begge sider. Krebinetter. Tilbehør. Herefter hældes den overskydende margarine over i en gryde og anvendes til at lave sovs af
Tilbehør. Tilberedning. Krebinetter med stuvede grønærter. Sådan tilberedes retten. Bland farsen med løg, salt og peber, og form det til et ”brød”, som dækkes med kalkunbaconskiverne
Stegte fiskefileter med grøntsager Stegt fisk med dejligt tilbehør. Vi kender godt traditionen med at spise så mange ålestykker, at de kan nå hele vejen rundt om tallerknen, men mindre kan, og MÅ, gøre det, hvis den fedtfatttige livsstil skal holdes – det bliver også billigere
Tilbehør. Tilberedning. Krebinetter med stuvede grønærter En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt. Gryderet med øl Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det er helt sikkert et hit
Tilbehør. Krebinetter m/ citron-flødesovs 1 stk Citron - gerne økologisk. Den danske kylling klargøres (der kan være en pose inde i kyllingen, som skal tages ud)
Tilbehør. Kødrand – lærer Andersens (Matador) afdøde hustru kendte hans følelser for kogt fars, og de var ikke positive, men alligevel ragede han godt til sig, og det gør vi også her i huset