Du kan også tilberede din hamburgerryg i ovnen – det er energibesparende, hvis tilbehøret også skal tilberedes i ovnen, men det kan også være smart, hvis du mangler blusplads på komfuret
Det blev bestemt ikke en særlig sund aftensmad, men det blev opvejet lidt med salaten som tilbehør. Jeg elsker at bruge hamburgerryg enten som pålæg til frokost eller i en salat, men igår aftes skulle et af stykkerne bruges til aftensmaden
Tilbehør. Sådan tilberedeskogthamburgerryg med grønlangkål. Har man lyst til flere grøntsager, kan man jo servere nogle små karotter til eller gulerødder
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaserethamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). 1) Kog skinken til den er ca 50 grader i midten, fjern skindet og skær den i skiver. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
tilbehør. purløg til pynt. Del den i to og gem den anden halvdel til om et par dage når der skal laves mere, ellers kan den fint bruges til pålæg, pizza, omelet eller tilsvarende