Du kan også tilberede din hamburgerryg i ovnen – det er energibesparende, hvis tilbehøret også skal tilberedes i ovnen, men det kan også være smart, hvis du mangler blusplads på komfuret
Jeg serverede hamburgerryggen som tilbehør, og tilsatte i stedet sprødstegt bacon til retten. Søndag skal vi dog have en sprød salat som tilbehør, da der manglede lidt grønt i retten
Det blev bestemt ikke en særlig sund aftensmad, men det blev opvejet lidt med salaten som tilbehør. Jeg elsker at bruge hamburgerryg enten som pålæg til frokost eller i en salat, men igår aftes skulle et af stykkerne bruges til aftensmaden
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaseret hamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). 1) Kog skinken til den er ca 50 grader i midten, fjern skindet og skær den i skiver. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Tilbehør. Sådan tilberedes kogt hamburgerryg med grønlangkål. Har man lyst til flere grøntsager, kan man jo servere nogle små karotter til eller gulerødder
Skønt tilbehørtil vinterretterne, vi nød dem med et stykke glaseret hamburgerryg. I en skål piskes æg og mælk godt sammen inden osten røres i – gem en håndfuld til at toppe med
Tilbehør. hvorefter en flaske cremefine tilsættes. Efter behov tilsættes lidt sovsejævning. Det skal lige op på kogepunktet, indtil sovsen får den rette konsistens
Som tilbehør kan der eventuelt serveres en salat. Baconskiverne bruges til at dække kalkunbrystet - dels er baconskiverne med til at give smag og dels er de med til at kødet ikke bliver tørt
tilbehør. purløg til pynt. Del den i to og gem den anden halvdel til om et par dage når der skal laves mere, ellers kan den fint bruges til pålæg, pizza, omelet eller tilsvarende