Tilbehør. Forloren skildpadde har for mig altid været noget, vi fik til åbenthusarrangementer. Det blev købt på dåse – rigeligt af dem, for så kunne man altid åbne en dåse mere, hvis der var flere, der havde haft lyst til at komme og til at spise med end forventet
Vi fik græskar/kartoffelmos som tilbehør, og med den slags mad i maven, stearinlysene tændt, og en ny, god bog at gå i gang med bliver mørket straks meget mindre mørkt, selvom uglen stadig tuder derude
Tilbehør. Tilberedning. Forlorenhare med appelsin. Sådan tilberedes retten. Bland farsen med løg, salt og peber, og form det til et ”brød”, som dækkes med kalkunbaconskiverne
det rigtige tilbehør, er det en delikatesse. Er du til lever. ingredienserne i forloren skildpadde. Stegt kalvelever er godt at kombinere med fedt tilbehør som
Tilbehør. Skær baconen i strimler og rør den sammen med resten af ingredienserne til en ensartet fars. Smag saucen til med salt og peber og giv den evt