Nelliker og syltet appelsinskal tiljulefrikadellerne, revet gulerod og havregryn til de sunde frikadeller, hakket spinat og krydderurter i de grønne frikadeller, hvidløg og chili i de krydrede frikadeller osv
Frikadeller kan de fleste lide, og de er nemme at variere tilbehørettil. olie til stegning. Vend frikadellerne med feta, pinjekerner og basilikum og server med frikadeller og brød
Eftersom det er nogle frikadeller jeg er ret vild med og derfor forholdsvis ofte laver, så har jeg med tiden gjort mig nye erfaringer i forhold til at lave dem, men jeg har også prøvet mig frem med mere variaion af fyld til ‘farsen’
Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. Opskriften med palmekål er jeg blevet inspireret til flere steder fra
Således smager den skønt til alt fra gode, gammeldags frikadellertil sommerens grill-eskapader, eller den kan spises som den er som en frokostanretning
Pisk dressingen sammen og stiltil side. Spinat frikadeller med sund kartoffelsalat. En utrolig lækker salat, hvor den ristede seranoskinke lige sætter prikken over i’et
Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
stegt kød eller frikadeller med godt brød til. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg