Tilbehor til frikadeller opskrifter

Frikadeller

Frikadeller

Nelliker og syltet appelsinskal tiljulefrikadellerne, revet gulerod og havregryn til de sunde frikadeller, hakket spinat og krydderurter i de grønne frikadeller, hvidløg og chili i de krydrede frikadeller osv
Frikadeller

Frikadeller

Grundfarsen er egentlig den samme som til kødbollerne til fx boller i karry, dog uden spidskommen. Vi skal have frikadeller
Græske frikadeller

Græske frikadeller

Form farsen tilfrikadeller med en ske, og steg dem i kokosolie på en pande, til de er gennemstegte. For nu skal vi til opskriften
Vilde Frikadeller

Vilde Frikadeller

Frikadellerne har en rig smag og farsen er tilpas fed til at give en saftig og velsmagende frikadelle
Frikadeller med Lun Rødbedesalat

Frikadeller med Lun Rødbedesalat

Frikadeller kan de fleste lide, og de er nemme at variere tilbehørettil. olie til stegning. Vend frikadellerne med feta, pinjekerner og basilikum og server med frikadeller og brød
Opskrift på vegetar frikadeller med gulerødder og kål

Opskrift på vegetar frikadeller med gulerødder og kål

Eftersom det er nogle frikadeller jeg er ret vild med og derfor forholdsvis ofte laver, så har jeg med tiden gjort mig nye erfaringer i forhold til at lave dem, men jeg har også prøvet mig frem med mere variaion af fyld til ‘farsen’
Spidskålssalat

Spidskålssalat

Således smager den skønt til alt fra gode, gammeldags frikadellertil sommerens grill-eskapader, eller den kan spises som den er som en frokostanretning
Boller i karry

Boller i karry

Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

stegt kød eller frikadeller med godt brød til. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Det kommer de ikke til at nå op på med disse tunfrikadeller. Smør eller margarine og olie til stegning