Oskars mad-optimisme til aften rakte dog kun til en enkelt rösti uden tilbehør, men jeg er godt tilfreds når bare han fik lidt andre smagsoplevelser end havregrød
Spis salaten som hovedmåltid eller brug den som tilbehør – udelad i så fald eventuelt laks. Derfor “kvistificerede” jeg den og det kom der den her quinoasalat med varmrøgetlaks, feta og fransk dressing ud af – og den sidder både lige i skabet og er let tilgængelig for jer
Smag massen til med citronsaft, salt og peber. Mos den varmrøgede laks ud i en skål med creme fraiche og vend det sammen med det finthakkede løg, peberfrugt og champignon
suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør. Pisk æg, mælk, spinat, salt og peber til en ensartet masse (hvis din laks er frossen, så kan du nemt tø den op i mikroovnen)
Da jeg boede hos mine forældre, fik vi tit perlespelt, fordi det er en super måde at få tømt køleskabet og lave en salat/tilbehør af al grønt, frugt, nødder og lignende, der gemmer sig i skabene
blandet tilbehør og kraftig glaze. Jeg glæder mig sådan til at være sammen med de skønneste venner og deres dejlig børn, som også kan gøre nytårsaften til en fest for Theodor
Tilbehøret var flute, to slags - et lyst og et mørkere med valnødder. Fisketallerkenen bestod af varmrøgetlaks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Tilbehør. En af mine pastafavoritter, som er hurtig at tilberede, samtidig med at den er et smukt og smagfuldt måltid, er denne pastasalat med varmrøgetlaks, sukkerærter, avokado og en løvstikkecreme