Stegen blev stegt i ovnen, og tilbehøret blev også tænkt om til indendørs variationer af sommermad. Blomkålsfad med ost og sprødt låg er rigtig godt til både steg og til røget kød
Tilbehørtil ca. Det er maj og en af forårets lækreste råvarer asparges skal nydes i stor stil. Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
Tilbehør. nedad (når jeg steger to ænder på én gang, som jeg ofte gør til jul,. meget langsomt og smager på det hver gang, du tilsætter vand, for en sky
Jeg brugte en rødspættefilet, som blev stegt på panden. Steg løgstykkerne i olivenolie til de er møre. Kom lidt olivenolie i en gryde og steg spidskålen
Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Jeg måtte i stedet skrabe den halvbagte dej ned til resterne af den ubagte og stege dem som deller på panden i stedet for
Og så kan den altså også sagtens spises somtilbehørtil aftensmaden. Steg kyllingebryster på panden, evt med lidt krydderier, salt og peber på en pande, til de er gennemstegte
Når du kommer ind igen, er det ved at være tid til at lave tilbehør. Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdigtilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør stegsom resultat
Somtilbehør fik vi Hasselbach kartofler, drysset med sesamfrø, og kogte grønne bønner. Ikke særligt avanceret tilbehør – men det var jo også kødet, der skulle spille førsteviolin
Der kan være flere på samme ”pande”, de passer sig selv så du kan tilberede noget lækkert tilbehør imens, og du sparer også fedtstoffet – hvis du ikke bruner dem på panden først
Tilbehørtilstegt andebryst. Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
Server med stuvet spidskål eller jeres eget favorit tilbehør. Hvis man i tvivl om mængden af salt, så steg en prøvedelle, det er ikke alle der har lyst til at smage på rå fars