Tilbehør. Smag det til og hæld over sildene. sild. Skyl sildefileterne og klip rygfinnen af. Krydr sildefileterne med salt og peber og læg dem sammen om frisk dild
Sild med karrysalat til at starte med, efterfulgt af en buffet med helstegt dyrekølle og tilbehør, sprængt skinke med kartoffelsalat og et bjerg af små frikadeller og rødkål
Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
Der var masser af lækkert tilbehør, selvom man jo selvfølgelig spiser mest af fisken. Lige fra sild, fiskefrikaldeller og fiskefileter til jomfruhummere, krebs, muslinger og store krabbeklør samt to slags fiskesuppe
Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
Dette er et godt eksempel på, hvorledes du med få midler og ingredienser kan lave yderst velsmagende fingermad, som traditionelt serveres som tilbehørtil velkomstdrinken eller som forret til en god frokost
Bogen er inddelt i afdelinger for henholdsvis fisk og skaldyr (særlig afdeling for sild), fugl, gris, okse/kalv (en indskudt afdeling for frikadeller), lam/ged, vildt, grønt, tilbehør og syltevarer og til sidst dessert og bagværk
og stegt med behørigt tilbehør. Der er både et frokostkort og et aftenkort, vi var på frokostkortet og udvalget af smørebrød, sildetallerkener og varme retter var utallige så det tog lige lidt tid at finde ud af hvad maven havde lyst til