og stegt med behørigt tilbehør. Først kom silden på bordet med karrysalat og løgringe og man kan smage at det er gode råvarer, desværre så var rugbrødet der blev serveret til lidt kedeligt og smørret blev serveret i små lurpak pakker
til to slags sild, en fiskeret, en til to slags kød, lidt tilbehør og som. den blev varmet op igen og lavet om til en gryderet med sovs og rødkål, og så
Til menuen følger et væld af spændende tilbehør. Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te
Og salat kan både være dejligt tilbehør eller en selvstændig frokost- eller forret. Selvom du lever fedtfattigt, betyder det ikke farvel tilrøde bøf bearnais og, pommes frites