Tilbehørtil mørbrad i ovn. Sådan tilberedes marineret mørbrad i ovn. Hak den røde chilipeber fint. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
forskellige slags bøffer, tilbehør og brød. Når farsen er nogenlunde fast, formes bøffer med hænderne, trykkes flade og steges ved middelhøj varme i en neutral olie (oliven, raps eller solsikkeolie) til de er gyldenbrune (gerne lidt mørke) på begge sider
Som tilbehør fik vi sprøde ovnkartoffelbåde (denne gang bare med salt som krydderi), en stor salatbar og to slags sovs (en brun lavet på stegeskyen og favoritsovs, som vi helst foretrækker til sådan en steg)
Så i de fleste tilfælde, skal du nok tænke på tilbehøret, før du begynder på din chateaubriand. Chateaubriand kan bruges til en rigtig scoremiddag – både til hende og ham – for det smager så lækkert, hvis det er tilberedt korrekt
Altså en lidt sundere version end med det fede tilbehør, men stadig superlækkert. Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud tilbøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachipstil nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Som tilbehør blev det boullionbagte rødbeder som jeg elsker. Stil den på køl i ½ time, form dem tilbøffer og steg dem på en middelvarm pande til de er gennemstegte
Jeg kan bedst lide hvis hovedsalaten er i store rå stykker og at tilbehøret i det hele taget er stort, som man også kan fornemme på billederne, men det kan fint skæres ud i mindre stykker