Tilbehøret skulle altså være noget andet. Havde egentlig tænkt at jeg "bare" ville marinere kødstykkerne, men mens jeg sad og kiggede på forskellige opskrifter, så kom jeg til at tænke på en opskrift jeg prøvede for en del år siden
Som tilbehør lavede jeg en salat med appelsiner og rødkål. giver en rigtig dejlig smag til kyllingen. Her er det kyllingelår, som er blevet marineret med appelsin og honning og det
Til den lidt karakteristiske limesmag, tilsatte jeg derfor noget mere sødt som tilbehør, nemlig et lækkert græskar, da det passer godt til disse kolde og våde dage
Som tilbehør gør ris eller couscous sig godt -generelt simple ting, der kan suger masser af snask. Jeg mangler tit inspiration til at vige fra de klassiske opskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks
Tilbehøret var ligeledes helt simpelt. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Fantastisk som tilbehørtil kød, men også meget mættende alene, evt. Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Her er det serveret med krydrede kyllingelår, men de passer også godt til både svin og okse. Disse sprøde rodfrugt-pandekager er super lækre som tilbehørtil noget lækkert kød
Diverse snittet grønt som tilbehør. Hertil kunne vi få kyllingelår eller kyllingelever + salat. Er du dedikeret til at spise low carb, kan de kulhydratrige grøntsager erstattes af andre grøntsager - se forslag i parentes
Tilbehør. ) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
Så tilbehøret bliver de grønne bønner med mandler og soltørret tomat. Lammekoteletter med dampet spidskål og pesto fyldte tomater (Jeg kommer nok til at lave pestoen, men den laver jeg bare om onsdagen
Tilbehør. Og det var der en god grund til. Dup kyllingelårene tør med køkkenrulle. Jeg indrømmer, at jeg er lidt snobbet, når det kommer til borddækning, og især når det handler om servering af dagens hovedmåltid
pr mand – nu var tilbehøret også noget der ligger tungt i maven. Det gode ved sådan en ret er også at det er nemt at have mad til flere dage – og dermed er den samlede arbejdstid meget lav