Tilbehør til grillet and opskrifter

Grillet salat med gulerødder, appelsin og grillost

Grillet salat med gulerødder, appelsin og grillost

Salaten er nemlig rigtig fin som tilbehørtil kød eller fisk, og så er den dejlig sommerlig. Alle disse opskrifter samt opskriften i dette indlæg kan grilles på grillen, men du kan også sagtens bruge en grillpande, hvis du har lyst til det
Grillet aubergine m. mexicansk krydderi

Grillet aubergine m. mexicansk krydderi

Serveres som tilbehørtil en salat eller diverse grillet kød. Jeg elsker simpelthen tilbehør, der ikke tager en evighed at tilberede
Græsk salat med grillet kylling

Græsk salat med grillet kylling

Salaten her kan bruges når som helst - til frokost, hovedret eller tilbehør. Foråret er kommet og det giver lyst til lette, grønne retter
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Tilbehør. Du kan i øvrigt selv eksperimentere med andre grønne grøntsager, hvis du får lyst til at supplere eller skifte ud i fyldet, f
Krydret oksekød på grillspyd

Krydret oksekød på grillspyd

Som tilbehør har jeg lavet grillet rodfrugter, pesto, guacamole og en tomatsalat. Tilsæt lidt peber, paprika, havregryn, æg, persille, hakket rødløg, peberfrugt, rød pesto og hvidløg til farsen
NOMA

NOMA

Vi var begge meget overraskede over hvor fantastisk et spejlæg egentlig kunne smage, med det rette tilbehør
Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw er det ultimative tilbehør og kan spises til ALT. Jeg ved faktisk godt at det stadig er vinter, koldt, gråt og til tider snevejr
Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehørtil et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Der hører en masse lækkert tilbehørtil som pynt og ekstra smagsgivere, og i dag vil jeg prøve at samle lidt generelle råd omkring arbejdet med smørrebrød til jer
Lun spidskålssalat med æble, dadler, mynte og sesamfrø

Lun spidskålssalat med æble, dadler, mynte og sesamfrø

Skal du grille i løbet af de næste par dage eller mangler du inspiration til nyt salat tilbehør. Jeg serverede salaten sammen med flere andre salater for et par weekender siden, da vi fik gæster til grill og hygge, og der var stadig en lille rest til min frokost dagen efter