Sætter du pris på at få flere forskellige grøntsager, vil jeg anbefale råkosten som tilbehør. Grøntsagerne puttes i fadet tilandelårene og vendes rundt så det afsmeltede fedt fordeles
Tilbehør kartofler og rødkålssalat. Stil fadet i ovnen og. Andelår med svesker og. Tag låget af og steg videre i en time eller til kødet er mørt og man nemt kan få kødet af benet
Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet i ovnen i en halv times tid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
til to slags sild, en fiskeret, en til to slags kød, lidt tilbehør og som. den blev varmet op igen og lavet om til en gryderet med sovs og rødkål, og så
Til menuen følger et væld af spændende tilbehør. Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te