Top med feta og soyaristedemandler. Når de er gyldne tages panden af blusset og soya tilføjes. Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandler og den cremede feta
Den skønne efterårssalat med æbler og spidskål (æbler fra haven) fik vi som tilbehør til en omgang osso bucco sammen med nogle super lækre græskar fritter
Jeg vil varmt anbefale at spise linsesalaten med falafler som tilbehør (og en god juice til). Det smager lidt umami agtigt (sådan lidt bouillon/soya agtigt), men også lidt sødt
Æble/rødbede salaten var også virkelig god – jeg spiste den til frokost på uni sammen med en god ven, der sad og spiste en kæmpestor frikadelle og et stykke tærte… pludselig fik jeg en uimodståelig trang til frikadeller… jeg stod dog imod, men er helt sikker på at den sprøde æble/rødbede salat vil være virkelig god som tilbehør til en frikadelle
Men jeg synes også det er et super godt alternativ til salat og et nemt alternativ til tilbehør til kød og fisk, da det smager rigtig godt vendt på panden med lidt æblestykker og mandelsplitter eller lignende…
Opskriften er til tre-fire personer (som tilbehør til en ret). Med veninderne på besøg serverede jeg denne lækre quinoa-tabouleh med en salat og kylling marineret i soya, honning, ingefær og hvidløg