Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 1pk Parma Skinke
Det er traditionsrigt tilbehør. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Under alle omstændigheder så synes jeg at hvis du vælger de lidt tungere former for tilbehør, som grønlangkål eller grønkålssalat, så skal der også brunede kartofler til, men det er jo dit valg
Tilbehør. For mig, der er vokset op med kogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag med skinke og spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
Da kæresten så skinken komme ud af fryseren havde han allerede bestemt tilbehøret. Røget skinke. Serveres til den kogte røgede skinke, salat og passer af sennep
ris, pasta eller godt brød og salat er godt tilbehør. Dryss skinke i biter over kyllingen. 180 g skinke, gjerne kyllingskinke. 180 g skinke, gjerne kyllingskinke
Tilbehør. Kremet pasta penne med skinke og brokkoli. Retten inneholder kokt skinke fra Pers Kjøkken i Sandefjord, rømmemiks fra Alna i Vestby og Italiensk durum pasta, produsert i Polen for PregoGroup i Bergen
Hvis du er kødspiser, kan du spise dem som tilbehør til kødet. Du kan også lave bagte kartofler med skinke og krydderdip - se opskriften her 2 store bagekartofler
Som tilbehør er en rød dressing et must. lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise. Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under