Tilbehør af kartofler til oksemørbrad opskrifter

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Resten aftilbehøret fordeles “tilfældigt” rundt på tallerknen. Svits stegen af på en meget varm pande med smør indtil den har fået en fin stegeskorpe på alle sider
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Til det saftige stykke amarikanske mørbrad var der naturligvis en masse lækkert tilbehør. Tilbehør. hvidvinsdampede torsk, blev denne top saftige mørbrad serveret tilnytårsaften
Hummerbisque

Hummerbisque

Topping/tilbehør. Jeg lavede en hummersalat ud af kødet fra hummeren til julefrokosten dagen efter. citronsaft
Chateaubriand

Chateaubriand

Så i de fleste tilfælde, skal du nok tænke på tilbehøret, før du begynder på din chateaubriand. Chateaubriand serveres med kartofleraf en eller anden art, f

Nytårsfyrværkeri 2014/2015

Altså en lidt sundere version end med det fede tilbehør, men stadig superlækkert. Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud til bøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachipstil nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
Chateaubriand og ovnbagte hvidløg

Chateaubriand og ovnbagte hvidløg

Tilbehør. Skær toppen af hvidløgene og stil dem i et lille ovnfast fad. Dette er en opskrift vi prøvede nytårsaften
Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Husk at servere resten af pestoen som ekstra tilbehør sammen med små tomater. Tilbehøret kan varieres helt efter lyst og behov

Madklubben Vesterbrogade

Tilbehøret var også dejligt passende og som tilvalg havde vi købt stegte kartofler. Vi var i god tid og var fremme ti minutter i ni og blev mødt af hektisk aktivitet i restauranten, mad og vin der i høj fart blev ekspederet ud til de sultne gæster og ved indgangen stod aftenens vært og tog imod folk der havde reserveret bord og havde man ikke det så var der ikke noget at gøre, så måtte man vende tilbage en anden god gang, for denne aften var fuldt booket op