Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Perfekte til morgenmad ca. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Bages i ovnen ved 170 grader til de er gyldne og færdigbagte inden i (det vil sige lyder lidt hule)
Tilsæt spidskommen og smag godt til med salt og peber. boller. Kog sovsen godt igennem og tilsæt evt. kogevand fra bollerne + sojamælk eller anden mælk
Pizzakrydder til topping ( bland feks hvitløk, oregano, salt og litt chili). Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry. I hvert fald ikke Kasper, som på ingen måde gættede det, men guffede i sig, imens han roste retten til skyerne undervejs
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine