Thaimad opskrifter

Hjemmelavede kokosbarer – aka bounty

Hjemmelavede kokosbarer – aka bounty

Kokosvandet skal ikke bruges, men laver du thaimad til aften, kan du fx bruge det til at koge ris i. En eller anden plantede en craving i mit hoved – en craving for bounty
10 minutes BOMB thai soup

10 minutes BOMB thai soup

Det er den lille umage værd – særligt hvis man er fan af krydret, frisk thaimad. Pt. rejser jeg meget – så meget, at jeg sjældent når at handle ordentligt ind, så mit køleskab bliver bliver til den regnbuefarvet vitaminbombe, som det plejer
Agurkesalat

Agurkesalat

Er du til thaimad, kan du med fordel lave thai-udgaven. Agurkesalat – Det er agurketid – altså ikke som i, at der ikke er noget at skrive om, men som i at der er friske, sprøde, danske agurker at få fat i
Giv mig i dag mit daglige brød!

Giv mig i dag mit daglige brød!

Jeg er sådan en, der let kunne spise en pakke frisk pasta på egen hånd, sådan en, som altid bestiller ekstra ris til thaimaden og sådan en, som ikke kan få nok af hvidt brød og nye kartofler - med rigeligt med smør til begge dele

I am back

Her fik vi en blanding af Thaimad og grøndlandske retter. Hej folkens. Så er jeg tilbage fra Grønland, og manner hvor har det været en god tur

#vippstreetkitchen – en god sag

maj fylde maven med lækker thaimad i smukke omgivelser. I en god sags tjeneste, kan du den 6. Vipp, Wokshop og Røde Kors præsenterer #vippstreetkitchen

Thailand 2016

Jeg blev riiiiigtig vild med Thaimad mens vi var dernede. I rigtig mange år har jeg ønsket mig og drømt om at besøge Thailand

November

Der serveres thaimad med soyastegte kyllingespyd, nuddelsalat og annanas carpacio, hvilket lyder helt vildt lækkert

Thailand: Chiang Mai

Fordi, thaimad er noget af det bedste ved Thailand, og noget af det mest optursmad generelt egentlig, tænkte jeg at jeg for min fremtidige madkreativitets skyld, hellere måtte tage på et madlavningskursus

Thailand 2018

take-away men en aften bestilte vi en lokal kok til at komme og lave Thaimad. ”Du rejser også hele tiden” – det hører jeg ret ofte på