Thailandsk oksekød med ris opskrifter

Massaman Karry (massaman curry)

Massaman Karry (massaman curry)

Retten kan med fordel serveres sammen med stærk thailandske salat med agurk. (dette er ikke en del af den originale Thailandske ret, men tit en stor succes her i Danmark)
Hvidløg og peber kylling (gai pad gratiem prik thai)

Hvidløg og peber kylling (gai pad gratiem prik thai)

Rette kan med fordel serveres sammen med en stærk thailandske salat med agurk. Det lyder måske ikke så thailandsk, men jeg lærte det af kokken på den lokale thai restaurant vi altid spiste på og det smager godt
Thailandsk  oksekød med østerssauce

Thailandsk oksekød med østerssauce

Retten pyntes medfriske korianderblade og serveres straks medris eller nudler. Det marinerede kød steges i en wok sammen med grøntsagerne ad to-tre omgange- Hvis det hele kommer i samtidig bliver retten kogt og ikke stegt
Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

Her er en af mine favorit opskrifter når det kommer til thailandsk mad. Tilbehør som ris eller nudler burde du også have klar
Semur, Indonesisk gryderet

Semur, Indonesisk gryderet

Ikke noget imod Tom Kha Gai, det er en udmærket thailandsk opskrift, jeg har da selv opskriften på min side
Penang (Phanaeng) karry

Penang (Phanaeng) karry

Også denne ret passer rigtig godt sammen med den stærke thailandske salat med agurk og retten serveres selvfølgelig sammen medris

Vegetarisk thai”bøf”salat

som fileter (minder meget om kyllingfileter), som bidder (minder om kyllingestykker) og som fars (minder om oksekødsfars)

Tak Henrik Yde!

Belæsset medthailandsk basillikum, ingefær og diverse olier og nudler til køkkenskuffen, kom jeg hjem og i gik igang

Thailandsk oksekødssalat

Server risen i skåle med strimlet omelet og grofthakket koriander over. En af de tre retter, som jeg med garanti altid vælger, når jeg spiser på asiatiske restauranter

Hvidløg og peber kylling

Rette kan med fordel serveres sammen med en stærk thailandske salat med agurk. Det lyder måske ikke så thailandsk, men jeg lærte det af kokken på den lokale thai restaurant vi altid spiste på og det smager godt