Thailandsk kylling i karry opskrifter

Massaman Karry (massaman curry)

Massaman Karry (massaman curry)

(dette er ikke en del af den originaleThailandske ret, men tit en stor succes her i Danmark). Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød
Thailandsk green curry

Thailandsk green curry

Skær kyllingebrysti små tern og læg dem på en tallerken. Kom grøn karrypasta og den revne ingefær op i stegepanden og rør godt
Paleo madplan uge 9

Paleo madplan uge 9

Vi skal have kødboller i en thailandsk eller indiskkarry med blomkålsris. Altså ovnstegt kylling. Jeg tror altså snart det bliver forår- tror iikke
Pad thai med kylling og rejer

Pad thai med kylling og rejer

Retten kaldes Pad thai og er meget populær i det thailandske køkken. Minfavoritret er helt klart kyllingi rød karry og kokosmælk, som du kan findeopskriftenlige her
Grøn Thai Karry

Grøn Thai Karry

En thailandskkarry ret, skal ikkemisforstås med krydderietkarry. Tilsætkyllingetern og vend dem godt indikarry pasten og steg dem til de får en hvidlig farve
Penang (Phanaeng) karry

Penang (Phanaeng) karry

Penang er det thailandske navn for retten. kylling (eller andet kød). Tilsæt herefter penang karry paste og rør godt rundt i pasten så den bliver fordelt ud over hele panden