Thailandsk friske forårsruller opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Thai-forårsruller

Thai-forårsruller

Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet

Friske forårsruller

- Gerne en sjat thailandsk “gul soyasovs”. Den svømmer ikke i friture (men tydeligvis i Tamari soyasovs), og er fyldt med friske sprøde grøntsager

vietnamesiske forårsruller m. dips

agurk, bladselleri, chili, forårsruller, fremstilling af risomslag, gulerødder, hvidløg, koriander, mynte, riseddike, risomslag, salat, sesamdip, sesamfrø, sesampasta, sur-sødt dip, syltet inefær, tahin, tamari, thailandsk dip, Vietnam, vietnamesiske forårsruller