Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Varm olie på en stor pande eller wok. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Wok. pad thai sauce. Det vigtigste ved denne ret er at have forberedt alt inden man tænder op i wokken, for når først stegning går igang går det hurtigt
Kom olie i en varm wok og steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter. En af de retter jeg spiste aller flest gange, da min veninde og jeg i foråret rejste gennem Sydøstasien var pad thai i Thailand
Varm en wok eller en stor pande, tilsæt lidt olie og de to sammenpiskede æg. For nogle år siden var jeg på en rigtig skøn rejse i Thailand med tre venner
af olien i en wok, og smid rejerne deri. Phad Thai. Opvarm den resterende olie i wokken, hvor rejerne nu ikke længere befinder sig, og smid blandingen deri
Brug gerne en wok, men en pande eller gryde kan selvfølgelig også bruges. Her får du en idé til en thaiinspireret ret, som er lige så nem, men meget anderledes, når man har brug for lidt variation
Skær forårsløg i ringe og svits dem i en wok sammen med olie og tigerrejer. Her tilbragte jeg en del tid på en lokal restaurant ud til en lille uspoleret strand i Thailand, hvor jeg spiste den lækreste risret med æg, krabbe og tigerrejer
Skær forårsløg i ringe og svits dem i en wok sammen med olie og tigerrejer. Her tilbragte jeg en del tid på en lokal restaurant ud til en lille uspoleret strand i Thailand, hvor jeg spiste den lækreste risret med æg, krabbe og tigerrejer
Varm en wok op med olie. Jeg fik første gang Pad Thai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem
Start med at stege løg og gulerødder i en wok. Jeg ELSKER pad thai. Tilsæt herefter løg og gulerødder (for fedtfattig version kan olien fra din wok kasseres her) og mix det hele godt sammen i morteren