Den smager virkelig fantastisk og lidt hen af den klassiske thaisuppe – Tom-yum. Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter
Heroppe i Nordthailand skal du prøve retten Khao Soi (nudler og evt kød i en krydret kokoslignende suppe toppet med sprøde nudler) foruden alle de andre retter, jeg nævnte længere oppe
Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppemed rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)
Skal I have en omgang thaimad, er Bird Thai Restaurant i Chinatown byens bedste sted. Mange vil nok mene, at en enkelt ikke er nok til frokost, så tag to eller vælg deres combo med dagens suppe
I Thailand er alternativet typisk kylling. Tom Yum er en af de mest kendte thaisupper. Nogle steder i Thailand er de ekstra dekorative med rejerne – de giver dem et lille snit i ryggen og så folder rejerne sig ud og får en ret speciel form
Min egen kæreste har været ramt af denne skrækkelige sygdom, og jeg lavede derfor en stærk thaisuppemed masser af grøntsager til ham, så han i det mindste ikke døde af sult
Smag suppen til med salt og peber. tages kyllingen op og kødet skilles fra benene med gafler. vand bringes i kog i en stor gryde sammen med kokosmælken og bouillonen