Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Massaman karry stammer fra det sydlige Thailand og er oprindeligt en muslimsk ret. Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød
Sød chilisauce er en lækker og poplær dip i Thailand. Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
tørrede rejer. Denne opskrift er taget med hjem fra Thailand. Det samme gælder rejerne, som jeg springer over for det meste, især når det skal gå lidt stærkt