Denne version er medrisnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Lig risnudlerne i en skål og tilsæt kogende vand, til risene er dækket. ½ pakke risnudler. Flyt blandingen til side på panden, kom lidt mere olie på panden og slå æggene ud
Sæt en gryde over med vand og putter nudlerne i når vandet koger. (de billige fra det lokale supermarked er fine nok – vi forestrækker dognogle lidt større æggenudler fra den lokale asiatiske specialbutik)
Vend derefter ægget sammen mednudlerne. Start aldrig med at ligge nudlerne i blød for tidlig. Andre ingredienser som indgår i en traditional pad thai er, risnudlerog bønnespirer
Alle slags ris/quinoa-agtige produkter kan bruges for jeg vil ikke anbefale nudler til denne ret. Især dyppet med lime, salt, chili, sød chilisauce og basilikum som her