Thai nudler med rejer og æg opskrifter

Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Denne version er medrisnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Pad thai med kylling og rejer

Pad thai med kylling og rejer

Lig risnudlerne i en skål og tilsæt kogende vand, til risene er dækket. ½ pakke risnudler. Flyt blandingen til side på panden, kom lidt mere olie på panden og slå æggene ud
Pad Thai

Pad Thai

Sæt en gryde over med vand og putter nudlerne i når vandet koger. (de billige fra det lokale supermarked er fine nok – vi forestrækker dognogle lidt større æggenudler fra den lokale asiatiske specialbutik)
Pad Thai

Pad Thai

Vend derefter ægget sammen mednudlerne. Start aldrig med at ligge nudlerne i blød for tidlig. Andre ingredienser som indgår i en traditional pad thai er, risnudlerog bønnespirer
Pad Thai

Pad Thai

Steg dem til der ikke er mere "væske" og bland de scramblede ægmednudlerne.  Hæld vandet fra nudlerneog tilsæt dem i wok'en

Stjerneskud

Læs også. Læs også. Læs også. 4 af fiskefileterne vendes i ægog rasp og steges gyldne på en pande med meget varm olie. Kylling, grøntsager & nudler i wok (thai) 0,5 stk Agurk. 1 stk Æg, langæg, kogt,. 100 g Rejer. 60 g Stenbiderrogn (Kaviar). 0,5 stk Citron - gerne økologisk