Denne version er medrisnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Sæt en gryde med saltet vand over og kog nudlerne al dente, hæld vandet fra og lad stå. Nu tilføres bønnespirer og forårsløg og rodes lidt rundt inden nudlerne tilsættes og det hele samles
Kog imens risnudlerne efter anvisningen på pakken. Pad thaimedkylling. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Læs også Pad thaimedkylling / Asiatiske fiskefrikadeller / Asiatisk salat med edamamebønner, avocado og limedressing / Congee – asiatisk risgrød medkylling og peanuts
pad thaimedkylling. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicy karrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Pad thaimed grøntsager og peanuts / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Congee – asiatisk risgrød medkylling og peanuts / Rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme / Spicy thaisuppemednudler, kylling og grønt
Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudlermedkylling, rejer og peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder