J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Lad kokosmælken køle lidt af og smag den til med limesaft, fiskesauce og sukker. skær den nederste del i tynde strimler, og den øverste del med bladene i ca
Kylling i karry, kylling i kokosmælk – hvad kalder man det. Kombinationen af den milde smag af karry sammen med den cremedekokosmælk og et lille spark fra ingefær – mums
Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i
Jeg havde faktisk glemt at tage kyllingefilet op af fryseren så det nåede ikke at tø helt op. Efter en lidt hård uge og ikke så meget tid til at lave mad, endte jeg torsdag med at lave denne thai curry gryde
Thai inspireret kylling i karr. Den har en god krydret smag af karry, spidskommen og garam masala, cremethed fra kokosmælk og kikærter og fyldt med mør kylling og sprøde grønsager
Smag til med chili og salt. Server med de grønne forårsløgstoppe på. kokosmælk (7-8 %) 4,5 kr. Tilsæt 1/2 dåse (150 ml) kokosmælk og bouillonterningen. 150 ml kokosmælk (7-8 %) 4,5 kr
Den smager virkelig fantastisk og lidt hen af den klassiske thai suppe – Tom-yum. Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter