i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Tilsætkyllingestrimlerlidt efter lidt og brun den godt af ikarryen. Jeg havde faktisk glemt at tage kyllingefilet op af fryseren så det nåede ikke at tø helt op
Massaman karry stammer fra det sydligeThailand og er oprindeligt en muslimsk ret. (dette er ikke en del af den originaleThailandske ret, men tit en stor succes her i Danmark)
Thaiinspireretkyllingi karr. Den har en god krydret smag af karry, spidskommen og garam masala, cremethed fra kokosmælk og kikærter og fyldt med mør kylling og sprøde grønsager
pad thai med kylling. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicykarrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Kom oliei en gryde og varm det op indenrødkarry pasta tilsættes. kylling. Serveres med ris. Helst udbenet kylling lår, men ellers kan kylling bryst også bruges
Af proteiner valgte vi frosne, grønlandske rejer for at prøve noget andet end den gængse kylling. Når man skal lave aftensmad til mange er grøntsager og kød eller fiski kokosmælk og en thaicurry efter eget valg