Igår aftes fik vi laks med teriyaki sauce og dertil squashspaghetti vendt i pesto. Jeg blev sendt lige tilbage til i sommers, da vi var på Nobu ved Malibu og fik verdens bedste torsk i teriyaki – den skal man smage før man dør
Man kan egentlig bruge alt slags seafood i men jeg har brugt vannamei rejer og laks. Tilsæt laks og derefter rejer og sugar snaps som kun skal steges i få minutter
Svits hvidkål og squash på panden med olivenolie, citronsaft og teriyaki sauce. Menuen stod på bagte, marinerede laksestykker vendt i pandesvitset hvidkål og squash
Server med ingefær, wasabi, soya og teriyaki glace. Jeg købte noget laks af ham i stedet for og resten af mine indkøb blev fra Netto og den Thailandske Købmand i Istedgade
Teriyaki sauceEn spsk. Passer især godt til kylling og laks. Ingredienser. Saft fra 1 citronCa. 4 spsk. OlivenolieFrisk basilikum (kan ikke få for meget)Et fed hvidløg (knust)Chili (frisk eller kværnet)Salt og peberBland sammen og mariner kødet i en tæt plastikpose og læg det i køleskabet i minimum en time