også rester til at fylde i tarteletter i en ærte- og gulerodsopbagning. For mig, der er vokset op med kogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinke og spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tartelettermedskinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
tartelettermedskinke, ærter og gulerod. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne)
Høns i asparges m/ tarteletter. Svøb kalvemedaillonerne i en skive parmaskine (kan undelades), krydres med salt og peber fra kværn,og steges i en klat smør og lidt rapsolie, start med lige at brune kanten medparmaskinkenaf først, og steg derefter medaillonerne i ca