Helstegt Kylling med Kartofler og Gulerøddertarteletter, fyldte madpandekager eller pitabrød. Tag kyllingen op ad fadet og tilsæt ærterog hønsebouillon En verden af smag!
Hønsefrikassé På anden dagen lavede jeg tarteletter. Start en opbagt sovs med smør og mel og spæd op med fonden. Tilsæt friskbælgede ærter (en god håndfuld) og snittede forårsløg et par minutter inden servering GASTRONAUTEN
Madplan uge 16 - 2012 Høns i aspages medtarteletter. Bagekartofler medKylling i baconsvøb, frisk salat og hvidløgsdressing Madpakker
Høns i asparges Server i tarteletter der er varmet på en brødrister/i ovn og drys med paprika. Tartelettermed høns i asparges 112! Mad på budget
Tarteletter Med Kyllingebryst Skær kyllingebrystet i små tern og brun dem i det smeltede smør. Tilsæt lidt salt og peber og derefter aspargesvæden, vand og Hønsebouillonen Kræsen Mand søger Nemt og Billigt mad.