Vi lavede herhjemme tarteletternetil nogle skønne gæster sammen med følgende lækkerier. Af en eller anden grund har vi en tendens til at forbinde tartelet-fyld med en bestemt ting, nemlig kylling og asparges
Jeg vil sige, at det er en anderledes version af tartelettermed høns og asparges. Kyllingen skal have persille i rumpetten, og derefter krydres med salt og peber, og grydesteges til den er dejligt mør
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tartelettermed skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Tarteletter m. Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
som alternativ tiltartelettermed høns i asparges. Riv kyllingen i mindre stykker og tilsæt den i dressingen sammen med halvdelen af den stegte bacon der er revet i mindre stykker, de stegte champignon (hold evt
Menuen var tarteletter, flæskesteg med det hele og muffins + drinks ad libitum såsom. Var til fest med falckreddere og personalet fra skade/modtagelsen i går
Skær roden af champignonerne, og skyl eller børst champignonerne fri for jord. Ja, vi har valgt en gang kylling og ærter i karry til at komme i vores hjemmelavede tarteletter, men det kan man jo selv variere, som man har lyst til – hvis man bare lige husker på fedtprocenten
tartelettermed skinke, ærter og gulerod. æggekage med bacon og champignon + surdejsrugbrød. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder medtil nogle af retterne)