Tapenader opskrifter

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du
Frisk tomattapenade med pinjekerner

Frisk tomattapenade med pinjekerner

Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater
Pølsehorn m. smagsvarianter

Pølsehorn m. smagsvarianter

Hvor fine har pølsehorn lov at være. Der skulle blive sådan nogenlunde lækkert forårsvejr her i weekenden, så mon ikke nogle af os skal ud at nyde vejret
Naanbrød

Naanbrød

Naanbrød er et geneielt stykke brød. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør

Humus

Der er efterhånden en hel del forskellige, dip, pestos, mayonnaiser og tapenader på bloggen, men en opskrift jeg endnu ikke har delt er min udgave af humus med kikærter
Oliventapenade

Oliventapenade

- af lækre sorte olivenSom jo blev brugt til de über skønne bruschettaer vi igår fik til aftensmad. Ja det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker sådan noget "hapsemad" ret så meget
Pølsehorn … på den farverige måde.

Pølsehorn … på den farverige måde.

Det er sommerferie, og det betyder ofte en masse udflugter til alverdens parker og sommerland. Selvom vi endnu ikke har børn, og selvom vi er kommet et godt stykke forbi teenagerårene, så elsker vi stadig at gå i barndommen og komme ud i en masse sjove forlystelser
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Oliven er modtaget som gave / Sponsoreret. Er I klar på en rigtig madpakkeopskrift. Jeg skal selv snart til at begynde på studie, og jeg ved, at I er flere derude, der skal det samme og/eller ønsker inspiration til madpakke og frokost til jer selv eller andre i familien
Tryl med ramsløg

Tryl med ramsløg

Sådan ser skovbunden ud i Risskov her i Århus lige nu. Alt det grønne er ramsløg, der vælter op. Ramsløg kaldes også Nordens hvidløg og er supersunde
Focaccia med hvidløg og flagesalt

Focaccia med hvidløg og flagesalt

Gærbrød bagt på godt hvedemel med hvidløg og flagesalt Det tager tid at bage et godt foccacia brød, fordi det skal hæve længe (læs
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Forleden dag lovede jeg, at der i denne uge, vil komme nogle forslag til, hvad man kan bruge som dips til de lækre Pesto-brød
Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

I weekenden holdt jeg middag for nogle af mine gode veninder. Hvis jeg selv skal sige det, var maden rigtiggod
LCHF: Oliventapenade

LCHF: Oliventapenade

Oliventapenade er en nem måde at få noget godt fedtstof på sin LCHF-tallerken - og det smager SKØNT som tilbehør til flere forskellige slags kød, eller som smørelse i en burger eller sandwich
Oliventapenade med peberfrugt

Oliventapenade med peberfrugt

Der findes ikke grøntsager eller frugt jeg ikke bryder mig om. med undtagelse af oliven. Jeg bryder mig simpelthen ikke om at spise oliven rent
Olivensnegle med majsmel og spelt

Olivensnegle med majsmel og spelt

Olivensnegle med majsmel og spelt. Udgivet den 14. marts 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Dekorative snegle med sprød kant, saftig krumme og en herlig smag af oliventapenade
Ravioli med salviesmør og friske tomater

Ravioli med salviesmør og friske tomater

Trods eksamenslæsning (jeg skal meget passende op i fransk) fandt vi tid til et smut til Cannes og et besøg på Marché Forville, der simpelthen bugner med de allerflotteste og mest velduftende frugter, grøntsager, tapenader, oste, pølser og hvad hjertet (og maven) ellers begærer