Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du
Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater
Hvor fine har pølsehorn lov at være. Der skulle blive sådan nogenlunde lækkert forårsvejr her i weekenden, så mon ikke nogle af os skal ud at nyde vejret
Der er efterhånden en hel del forskellige, dip, pestos, mayonnaiser og tapenader på bloggen, men en opskrift jeg endnu ikke har delt er min udgave af humus med kikærter
- af lækre sorte olivenSom jo blev brugt til de über skønne bruschettaer vi igår fik til aftensmad. Ja det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker sådan noget "hapsemad" ret så meget
Det er sommerferie, og det betyder ofte en masse udflugter til alverdens parker og sommerland. Selvom vi endnu ikke har børn, og selvom vi er kommet et godt stykke forbi teenagerårene, så elsker vi stadig at gå i barndommen og komme ud i en masse sjove forlystelser
Oliven er modtaget som gave / Sponsoreret. Er I klar på en rigtig madpakkeopskrift. Jeg skal selv snart til at begynde på studie, og jeg ved, at I er flere derude, der skal det samme og/eller ønsker inspiration til madpakke og frokost til jer selv eller andre i familien
Oliventapenade er en nem måde at få noget godt fedtstof på sin LCHF-tallerken - og det smager SKØNT som tilbehør til flere forskellige slags kød, eller som smørelse i en burger eller sandwich
Olivensnegle med majsmel og spelt. Udgivet den 14. marts 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Dekorative snegle med sprød kant, saftig krumme og en herlig smag af oliventapenade
Trods eksamenslæsning (jeg skal meget passende op i fransk) fandt vi tid til et smut til Cannes og et besøg på Marché Forville, der simpelthen bugner med de allerflotteste og mest velduftende frugter, grøntsager, tapenader, oste, pølser og hvad hjertet (og maven) ellers begærer