Tapenade oliven opskrifter

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliventapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Pølsehorn m. smagsvarianter

Pølsehorn m. smagsvarianter

oliventapenade. 4-5 spsk oliven. Hvor fine har pølsehorn lov at være. Der skulle blive sådan nogenlunde lækkert forårsvejr her i weekenden, så mon ikke nogle af os skal ud at nyde vejret
Naanbrød

Naanbrød

Grøn pesto, Rød pesto, Oliventapenade, Hummus. Naanbrød er et geneielt stykke brød. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Oliventapenade

Oliventapenade

Personligt synes jeg at det er skønnest, når den har en lille smule bid, så derfor blev min tapenade ikke blendet til ukendelighed
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Oliventapenade. Hvis man helst vil have den helt cremet, så blend alle olivenene. 1-2 dL oliven olie (eller andre olier med smag man godt kan lide). 1-2 dL olivenolie (eller andre olier med smag man godt kan lide). 150 g sorte oliven og 150 g grønne oliven UDEN STEN (eller 300 g af den farve du bedst kan lide). 1-2 dL olivenolie (eller andre olier med smag man godt kan lide). Blend 250 g oliven og 1 dL olie til en mos. De sidste 50 g oliven skæres i små stykker og tilsættes i tapenaden for at få lidt bid i. 150 g sorte oliven og 150 g grønne oliven UDEN STEN (eller 300 g af den farve du bedst kan lide)
Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

 I første omgang får I opskriften på oliventapenaden.  Hvis du har lyst, kan du putte ansjosfilletter i din tapenade
LCHF: Oliventapenade

LCHF: Oliventapenade

Oliventapenade er en nem måde at få noget godt fedtstof på sin LCHF-tallerken - og det smager SKØNT som tilbehør til flere forskellige slags kød, eller som smørelse i en burger eller sandwich
Oliventapenade med peberfrugt

Oliventapenade med peberfrugt

Derfor har jeg eksperimenteret med en oliventapenade som jeg rent faktisk elsker. Server denne tapenade til andre lækre tapas
Olivensnegle med majsmel og spelt

Olivensnegle med majsmel og spelt

Dekorative snegle med sprød kant, saftig krumme og en herlig smag af oliventapenade. Man kan selv lave tapenaden
Parmaskinke med artiskoktapenade

Parmaskinke med artiskoktapenade

Til hapserne her blev der på siden spist sorte oliven,salte mandler, manchego og søde cherrytomater. En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges

Focaccia

La avkjøle og server med en god olivenolje, tapenade (olivenpuré) eller pesto. grovt salt og olivenolje 
Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Det er slet ikke en oliventapenade, for den er lavet på grønne, umodne blommer. Også bare på en skive almindelig foccacia, hvis det er – og gerne i selskab med et apr cornichoner, tapenaden nedenfor og den slags
Oliven Tapenade

Oliven Tapenade

Opskrift tapas med oliventapenade. (helst kalamata oliven). Men man kan lave en fantastisk tapenade ud af oliven og kapers, den smager super på ristet brød og holder sig ret længe med olivenolie