) Nå, men opskriften lod jeg mig blive inspireret af inde hos Arla, hvor mængderne godtnok var lige en tand for store til, at jeg kunne følge medmed mit lillle olivenglas
oliventapenade. Derfor medbringer vi oftes selv. Grønne pølsehorn. Og nej, pølsehornene er ikke på nogle måder sunde, men for pokker hvor smager de bare godt, og med disse lidt alternative farver, vil alle børn (og voksne) da bare elske pølsehorn mere end i forvejen
Server fx med tomatsalat, krydderurtemarineret kylling og bønnefritter. Denne er lavet på sorte oliven, men man kan også sagtens bruge begge slags eller udelukkende grønne
Til hapserne her blev der på siden spist sorte oliven,salte mandler, manchego og søde cherrytomater. En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges
Denne opskrift giver en DEL oliventapenade, så medmindre I er flere oliven-elskere, så kan du også halvere mængden af ingredienser, og stadig have rigeligt til dig selv i en uge