Tapenade med ansjoser opskrifter

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Oliven bruschetta med chorizo - oliven tapenade

Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven. 2 ansjoser
Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

Af samme grund skal du nok holde lidt igen med kapers, hvis du vælger at bruge ansjoser.  I første omgang får I opskriften på oliventapenaden
Oliven Tapenade

Oliven Tapenade

Opskrift tapas med oliven tapenade. Hvis du ikke er så vild med kapers, så start med halvdelen, og smag til efterhånden (husk at slukke for blenderen når du stikker fingeren ned for at smage)
Simpel oliventapenade

Simpel oliventapenade

Ligesom med hummus er jeg også helt tosset medoliventapenade. Det er nemt og hurtigt, men igen skal man fornemme sig lidt frem, både med smag og konsistens