Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Tapas og verdens bedste mor. Hvis der er noget, jeg nok aldrig bliver træt af at spise, så er det et tapas bord fyldt med lækre sager, også kaldet et charcuteri bræt
Forskellige oste, pølser, parmaskinke osv. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Steg pølserne på en meget varm pande. Når ilden er gået ud, så er pølserne klar. Skær pølserne i små stykker på ca 1 x 1 cm, og steg dem herefter på en meget varm pande til kødet har fået stegeskorpe hele vejen rundt
Til vores tapas havde vi bordet fyldt med forskellige slags brød og knækbrød, spanske pølser, forskellige oste, grøntsagsstave og to super lækre og meget nemme salater som ville gøre lykke som tilbehør til enhver aftensmad
denne vin er helt vidunderlig til nedenstående retter, dog vil jeg påstå, at den gør sig ufatteligt godt til tapas og charcuterie, hvis der (også) skal serveres hvidvin
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad