Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
Til tapas, til forret, til hovedret, til frokost, til madpakken – ja you name it. Man kan sagtens bruge købe-tortillas i stedet, men kikærtewrapsene er altså super nemme at lave, og med deres lidt crunchy skorpe er de vildt nemme at håndtere, når man spiser dem stående
Brødet er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller til tapas med pesto til. Jeg har fået denne super nemme og lækre opskrift som jeg vil dele med jer
Jeg sidder lige nu nede i Madrid og spiser lækker tapas, paella, drikker sangria eller oplever byen, men det betyder jo ikke, at I skal snydes for denne lækre sag
Til vores tapas havde vi bordet fyldt med forskellige slags brød og knækbrød, spanske pølser, forskellige oste, grøntsagsstave og to super lækre og meget nemme salater som ville gøre lykke som tilbehør til enhver aftensmad
Jeg er ret tilfreds med mine fiskefrikadeller – de er anderledes, smagfulde og nemme at lave. PaellaDansk/græske hybrid frikadellerDe gode kødbollerFrokost tapas 400 g fiskefars
Vi købte ind til en tapas picnic som vi tog med på stranden som frokost. Vi valgte at gå derop og tage en elevator ned, men man kan selvfølgelig også vælge den nemme måde og tage elevatoren begge veje
Det her er en af de nemmetapas opskrifter. Opskrift tapas marinerede oliven, antipasti. Så er det igen sommer (efter danske forhold), og hvis man ikke lige kaster en ko på grillen, så står det på kolde retter, salater, antipasti, tapas osv…
eks til tapas bordet, som morgenbrød eller til sandwich. Disse boller er ekstremt nemme at lave og rigtig dejlige - det eneste de kræver er, at du har tid til at de skal hæve længe - 6-8 timer i køleskab
De er super som en lille snack, i madpakken, som appetizer, som tilbehør, til tapas, som. Forslag #2 til brug af daggammelt brød er disse afsindigt lækre og nemme crostinis med chiliost
I lørdags var vi hos min svigermor til mad og tapas. Så vellykket kan man vist godt sige at de blev og de var super nemme at lave og så hang de sammen, så jeg denne gang ikke behøvede ovn, men kunne stege dem i kokosolie på en pande