Enten som sandwich med proteinsandwich brød, eller med små “tapas ristet brød”, som du kan hapse. Det var lige fra risengrød, til frikadeller med kartoffelsalat, pizzasnegle, pølsehorn og frikadellespandauer
Jeg er ret tilfreds med mine fiskefrikadeller – de er anderledes, smagfulde og nemme at lave. Frikadellerne først – Hæld fiskefarsen op i en skål, skær laksen ud i små strimler og føj den til
lavet en helt enkelt salat, aioli, pesto, en broccoli/bacon-tærte og hertil parmaskinke, chorizopølse, emmentaler, frikadeller og varmrøget laks med sort peber
Form farsen til små "frikadeller" og kom dem på panden med lidt smør. Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpaccio med ost og oksespegepølse
Jeg lavede denne her ret som en del af et tapasbord og der var den særdeles velegnet. Jeg synes blandingen af oksekød og lam giver både en dejlig smag og en god konsistens til frikadellerne