Pigerne vil elske denne dessert… de tror den er sund, fordi den er så frisk i smagen…. Så er vi kommet til anden del i Madsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole
Jeg synes de formår at holde sig på deres egen "hjemmebane", idet de har lavet sussi-stykkerne ud fra, hvad de bedst selv kan lide, og hvad de i forvejen er vant til at lave i deres tapas
Menuen, var min yndlingsmad, nemlig tapas. Desserten var. Da alle havde spist, beordrede mine dejlige venner mig til at tage mine andre gæster med ud på noget så eksotisk som en have vandring, for så skulle de nok pakke maden væk, lave kaffe og gøre klar til desserten på buffeten
Sukkerfri chokoladekagemed rødbede måske som en del af en lille desserttapas. Min meget inspirerende "bonus-svigerdatter" sendte mig et link til en blog, hun syntes jeg skulle se
SAN SEBASTIAN TAPAS OG VINBAR på Solsiden. På San Sebastian måtte vi også prøve desserten. Foccaciabrød og alioli, tapasbiff av indrefilet, stoutbrasiert svinenakke fra Jæren smak,
Stemningen er en oplevelse i sig selv, når man går dér fra bod til bod, fra duft til duft og smag til smag i de tætpakkede gange, hvor man finder noget for enhver smag – hvad enten du er til pulled pork eller vegansk burger, tapas, egyptisk gadekøkken, mexikansk salsa, overdådige kager, mousserende rødvin eller hvad hjertet ellers måtte begære