Endnu en lille klassisk spansk tapas opskrift - dem er vi glade for her i huset. champignoner. Den er hurtigt lavet og passer rigtig fint ind på et større tapas bord
Pintxos er en form for tapas der især er udbredt i Catalonien – det er i alt sin enkelthed et lille stykke brød enten en form for flute eller noget let ristet- med lækkert fyld
Sauter løg, champignoner, hvidløg og blegselleri ved svag varme i lidt olivenolie. Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift
I lørdags var vi til tapas hos min mands familie. Skovbunden bød på alverdens svampe, lige fra de allersmukkeste fluesvampe til kantareller, Carl Johan svampe, champignon o
og sidste servering bestod af bagte mini kartofler, champignon i sherry og spanske kødboller . servering bestod af marinerede krebsehaler , fyldte cherrytomater , dadler i svøb og kylling i hvidløg - den opskrift kommer først på bloggen, når jeg har fået den perfektioneret, for jeg var ikke helt tilfreds med den