For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Noget af det bedste jeg ved til madpakken, er tangpesto på brød. Tangpestoen er HELT fantastisk i disse snegle, og du kommer ikke til at stå med en fornemmelse af, at du mangler noget ost, kød e
TANG I DEN DANSKE KOST. Du har sikkert støt på tang før. Tang er kommet på det danske menukort, da asiatiske restauranter har opnået stor succes med deres sushi, på det danske restaurations-marked
Den gode historie skal i selvfølgelig have med - Tang Fuldkornsmel. Nordisk Tang har netop lancheret produktet Tang Fuldkornsmel, som blev total udsolgt lørdag og søndag, da vi brugte dette brød som "smagsprøve" til vores tangpestoer
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og nye udgave af Pariserbøf, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde pebermynte is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Min Facebook-side har i dag to-års fødselsdag og samtidig går jeg i morgen ind i en dejlig weekend, hvor jeg alle tre dage, kan findes på Food Festival ved Nordisk Tang's stand
Grønsagssuppe og brune ris og du puy linser med arame tang. Herefter skal iblødsætningsvandet kasseres, bønnerne/kikærterne skal skylles og de koges i rigeligt usaltet vand, 1-2 liter, gerne med et stykke kombu tang i, i 1 til 1,5 time
Nori-tang (ca. Læg en plade med nori-tang på bordet med den blanke side nedad. Du kan også lægge tangen på en bambusmåtte, da dette kan være lidt lettere, når du skal rulle tang med ris og fyld
at man hverken finder rå fisk eller tang i bakkerne, som man gør det ved almindelig sushi. - som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag