D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
Bland saucen som består af tamarind koncentrat, fiskesauce og sukker. 1 pakke thailandske ris nudler2 store håndfulde bønnespirer (gem halvdelen til garniture)1/2 banan blomst Valgfri6-8 stk kinesisk purløg (gem halvdelen til garniture)2 spsk madolie4 spsk tamarind koncentrat4 spsk sukker3 hakkede skalotteløg2 spsk syltet majroe I strimler200 g ekstra fast tofu i tern1/2 lime4 spsk peanuts Valgfrica
l tsk stødt gurkemejel spsk tamarindkoncentrat. l kg fileter uden ben af en hvid fiskesort, skåret i mindre stykkerl Blend kokosmel, hvidløg, chili, frø, gurkemeje, tamarind, ingefær og halvdelen af løget med det kolde vand til en pure