Løgene skæres i mens i tynde, halve skiver, som klares i lidt smagsneutral olie i en gryde. Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand
Lergryderne med det koniske låg – taginerne – står og simrer over kulbækkener eller gasblus i timevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
Har man ikke en tagine, kan retten laves færdig i gryden. Varm lidt olie i en gryde og brun kødet. Min søde svigermor har købt en tagine til mig i Tunesien
En tagine er en gryde med et konisk låg, hvor man tilbereder maden over gasblus eller åben ild. Varm olien op i en gryde og svits alle krydderierne og den revne ingefær, til det begynder at dufte
Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen