Tørrede karl johan svampe opskrift opskrifter

Kylling med flødesauce med Karl Johan

Kylling med flødesauce med Karl Johan

Kom Noilly Prat på, og lad alkoholen koge fra inden fløde og fond tilsættes sammen med svampene. 15 minutter + 1 lille times i blød for svampenes vedkommende. 15–20 g tørredeKarlJohan-svampe opblød i vand. flødesauce, karljohan, kylling 2 personer. 1 lille times i blød for svampenes vedkommende. 20 g tørredeKarlJohan-svampe opblød i vand
svampe risotto m. røget kyllingelår

svampe risotto m. røget kyllingelår

De tørredesvampe hældes i et krus og dækkes med kogende vand. Jeg har en frygtelig svaghed for svampe og asparges, hvorfor asparges altid havner i indkøbskurven, selvom det er udenfor sæsonen
Risotto med skovduer – risotto ai colombacci

Risotto med skovduer – risotto ai colombacci

Se også opskrift på risotto med tørredeKarlJohansvampe. Fest i jagthytten. Risotto med skovduer er en lidt krævende ret i forhold til så mange andre typer af risotto, som ellers ofte er hurtige at lave
Svampe risotto ala Sanne

Svampe risotto ala Sanne

Du kan både bruge friske svampe og de tørrede. Jeg har brugt tørrede denne gang, og synes det er blevet rigtig godt
Svamperisotto med dampet rødspættefilet

Svamperisotto med dampet rødspættefilet

Tørredesvampe (fx kantareller, KarlJohan). Der er jo mange måder at tilberede risotto på, men da jeg nu i forvejen havde en pose blandede tørredesvampe liggende, så var det jo oplagt med en svamperisotto

Svampetur og simremad

Mine yndlings er KarlJohansvampe, en rørhat mange svampejægere kigger efter. I bakkerne havde vi på vejen set en masse store flotte svampe
Anden menu

Anden menu

Første hovedretEntrecot / shiitakesvampe / skalotteløg / syltede svampe & forårsløg / svampebouillonShiitakesvampene ristes af på en tør pande, eller med lidt smør
Risotto & Jordbær/rabarbertrifili

Risotto & Jordbær/rabarbertrifili

Opskrift på Risotto. Opskrift på jordbær/rabarbertrifili. Smør til stegning2 løg2 fed hvidløg4 dl risottoris2 dl hvidvin4 dl vand1 glas tørredeKarlJohansvampe (lægges i blød 45 min. 1 glas tørrede

Varm svampe postej

Tørredesvampe, f. Man kan bruge friske svampe, gerne flere slags - stor parasolhat, vilde champignons, parykblækhat, KarlJohan, foranderlig skælhat eller dyrkede champignons

Svampesuppe med persilleolie

Hæld væsken fra KarlJohansvampene og gem væden. Skyld de opblødte svampe grundigt under rindende vand