Det er perfekt tømkøleskabet mad, der kan varieres i tusinder, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at lave rigtig mange, når jeg flytter hjemmefra om ikke så længe
Tag dem herefter ud, tøm bønner el. Læg den i en frysepose, gør dejen lidt flad og i køleskabet i ca. Kom herefter et lille stykke bagepapir ned i hver form oven på tærtedejenog fyld med tørrede bønner, ris, kikærter, keramiske bagekugler eller lign
De er perfekte til tømkøleskabet, og jeg har lavet dem i helt vildt mange versioner. Brug hvad du har i køleskabet eller overvej at lave denne version med masser af løg
Inden længe deler jeg opskriften på en basis opskrift på tømkøleskabettærteog gode tips til fyld. Jeg bruger i hvert fald altid denne opskrift, og så varierer jeg fyldet efter lyst, sæson ogkøleskabets indhold
Lad tærten køle på bageristog servér den lun/kold med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis. Jeg fandt opskriften hos Sæson for god smag (dem er jeg altså lige blevet glade for) ogegentlig havde jeg læst opskriften løst igenneminden jeg så hurtigt ville bagedenen eftermiddag – jeg blev klogere