I dag får du en basis opskrift på nem og sund tærtedej. Jeg har brugt en del tid på at eksperimentere mig frem til den tærtedej, der fungerer bedst for mig
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Ingredienser for tærtedejen. Tag tærtedejen frem, tilsæt indeholdet af skålen. For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Her er en opskrift på tærtedej med en masse tips til hvordan du kan bruge den overskydende tærtedej. Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Tit er tærtedej fyldt med smør, hvilket jeg ikke er helt fan af, og derfor har jeg lavet denne sundere version helt uden smør, men til gengæld med skyr og en smule olie